Bemer

Nyhet på klinikken!

Jeg er ny Bemer-partner, og tilbyr behandling med Bemer enten som selvstendig behandling eller i kombinasjon med annen behandling. Bemer er sertifisert som medisinsk utstyr, og virker ved å øke mikrosirkulasjonen i kroppen. Mikrosirkulasjonen forsyner cellene i kroppen med oksygen og næringsstoffer, og er viktig for fjerning av avfallsstoffer fra stoffskiftet.

Redusert mikrosirkulasjon kan føre til eller forsterke mange helseproblemer og sykdommer. Derfor kan jevnlig behandling med Bemer være til hjelp ved mange slags plager, i tillegg til at det kan virke forebyggende. Også idrettsutøvere vil ha meget god nytte av Bemer.

Aller best effekt av Bemer vil du ha om du bruker den hjemme hver dag, men behandling på klinikken kan også være til nytte. Bemer vil være til spesielt god nytte for raskere heling av skader og sår, eller for bedring av sirkulasjon ved forskjellige kroniske tilstander.

Les mer om Bemer på https://arganahelseingerjohannesolend.bemergroup.com/no

 

Biomatten

Biomatten er en terapeutisk matte basert på revolusjonerende ny helseteknologi, med infrarød varme, negative ioner og ametystkrystaller..
 
Matten kan stilles inn på inntil 70 grader. Ved de høyeste temperaturene oppnås lignende effekt som ved infrarød sauna. Matten avgir negative ioner, som påvirker PH balansen i blodet. Dette fører til økt utskillelse og utrensing, bedre næringsopptak og sunnhet. Biomatten inneholder også ametystkrystaller, som forsterker de terapeutiske effektene.
 
En kur med rensende urter, sammen med noen timer på biomatten, setter fart på utrensing og forbrenning. Dette kan være en fin start på slankekuren. Behandling med kroppsinnpakning sammen med biomatten på høyeste temperatur, vil gi en ekstra effekt i forhold til figurforming.
 
Å ligge på Biomatten virker avslappende, smertelindrende og avstressende, og kan være et godt pusterom i en travel hverdag. Infrarød varme kan også ha god effekt i forhold til alvorlig sykdom.
 
En halvtimes til en times avslapping på Biomatten etter en behandlingstime, forsterker effekten av behandlingen.
 
 
Varighet: 30 – 60 min.
 
Pris: kr. 150,- pr. time
 
Les mer på www.biomatten.no
 
Varmelampe (moxa-lampe)
 
Infrarød varmelampe med mineralfilter, kan ha god effekt på lokale smerter og betennelser, for eksempel i knær, skuldre, nakke, fot eller rygg. Varmelampen kombineres ofte med Biomatten og/eller med akupunktur, men kan også tilbys som selvstendig behandling.
 
Varighet:
20 – 30 minutter.
Pris:
kr. 150,- 
 
 
Biomatten

Del: