Biomatten

Biomatten er en terapeutisk matte basert på revolusjonerende ny helseteknologi, med
biomatte-2[1]

Biomatten er ten terapeutisk matte med infrarød varme, amethyst-krystaller og negative ioner.

infrarød varme, negative ioner og ametystkrystaller..

 
Matten kan stilles inn på inntil 70 grader. Ved de høyeste temperaturene oppnås lignende effekt som ved infrarød sauna. Matten avgir negative ioner, som påvirker PH balansen i blodet. Dette fører til økt utskillelse og utrensing, bedre næringsopptak og sunnhet. Biomatten inneholder også ametystkrystaller, som forsterker de terapeutiske effektene.
 
En kur med rensende urter, sammen med noen timer på biomatten, setter fart på utrensing og forbrenning. Dette kan være en fin start på slankekuren. Behandling med kroppsinnpakning sammen med biomatten på høyeste temperatur, vil gi en ekstra effekt i forhold til figurforming.
Å ligge på Biomatten virker avslappende, smertelindrende og avstressende, og kan være et godt pusterom i en travel hverdag. Infrarød varme kan også ha god effekt i forhold til alvorlig sykdom.
En halvtimes til en times avslapping på Biomatten etter en behandlingstime, forsterker effekten av behandlingen.
Ønsker du å kjøpe Biomatten, kan vi formidle kontakt med forhandler.
Varighet: 30 – 60 min.
 
Pris: kr. 150,- pr. time
Les mer på www.biomatten.no
 
Varmelampe (moxa-lampe)
 
Infrarød varmelampe med mineralfilter, kan ha god effekt på lokale smerter og betennelser, for eksempel i knær, skuldre, nakke, fot eller rygg. Varmelampen kombineres ofte med Biomatten og/eller med akupunktur, men tilbys også som selvstendig behandling.
 
Varighet:
20 – 30 minutter.
Pris:
kr. 150,- 
Del: