Kurs for terapeuter

Kurs i Whiplash/lockfoot-terapi

 

IMG_7182

Lockfoot

På dette kurset lærer du testing og behandling av lockfoot og nakken, oppretting av halebenet, og balansering av musklene i bevegelsesapparatet. Du vil også lære å behandle arr og traumer, samt kjevebehandling. Om det er ønskelig kan du også lære kraniosakralterapi.

Lockfoot-syndromet ble oppdaget av tannlege Kjell Bjørner. Han så sammenhengen mellom kjeve- og bittproblemer og benlengdeforskjell. Han oppdaget at kjeveproblemene ble redusert av å manipulere foten, og utviklet sin egen metode for å bringe kroppen i balanse, fra føttene og opp til kraniet. etter hvert sluttet han å arbeide som tannlege, og har hjulpet mange mennesker til å bli bedre av kjeveproblemer, ryggplager, whiplash og mange andre plager.

Behandlingsmetodene som benyttes, er basert på blant annet kinesiologi, tradisjonell kinesisk medisin og kraniosakralterapi, satt i et nytt system.

Kurset kan passe for akupunktører, kraniosakral-terapeuter, massører, kinesiologer, soneterapeuter, fysioterapeuter eller andre terapeuter som arbeider med kroppsbehandlinger.

I grunnkurs del 1 lærer du grunnleggende teori om lockfoot og nakkeproblemer, testing og behandling av nakke og føttene, samt oppretting av halebenet. I tillegg lærer du behandling av traumer og fødselstraume. Det blir satt av mye tid til praksis.

Grunnkurs del 1 holdes etter avtale.

Spørsmål om kurset og påmelding på epost til post@argana.no.

Pris: kr. 4200,- inkludert kompendium.

Grunnkurs del 2 avholdes 4. 5. og 6. oktober 2019 på Cosmed helsesenter i Lillestrøm. Dette kurset er for deg som har gått grunnkurs 1, og her lærer du å balansere eller reprogrammere musklene i bevegelsesapparatet. I tillegg blir det repetisjon av det som ble gjennomgått på det første kurset. Behandling av kjeven og eventuelle finesser får du også lære på dette kurset.

Pris: kr. 4200,- inkl. kompendium og en oppfølgingstime etter kurset.

Etter hver kurs-del vil du få mulighet til å komme på klinikken og observere og/eller gi behandlinger med veiledning. Du får også være med i en lukket Facebook-gruppe hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringer i forhold til behandlingene. Selvfølgelig kan du også når som helst kontakte meg om du har spørsmål i forhold til behandlingene.

Kurs i kraniosakralterapi

Jeg holder også kurs i kraniosakralterapi. Dette er en behagelig og dypt virkende behandling, som jobber med sentralnervesystemet, bindevevet og alle systemer i kroppen. KST virker på kroppens selvhelbredende krefter, og er en behandlingsform som jeg bruker mye, sammen med whiplash/lockfoot-terapi. Grunnkurs 1 går over 3 dager, fredag til søndag, og neste kurs holdes 8. 9. og 10. november 2019 på Cosmed Helsesenter i Lillestrøm. På grunnkurs 1 lærer du hva kraniosakralterapi er, litt om historien og du lærer en grunnleggende behandlingsprotokoll.

På grunnkurs 2 i kraniosakralterapi går vi litt dypere inn i kraniosakralterapien, og går mer spesifikt inn på behandling av rygg, bekken, og forskjellige andre problemstillinger. Grunnkurs 2 holdes etter avtale på Cosmed helsesenter i Lillestrøm. 

Pris pr. kursdel er kr. 4200,- inkl. kompendium.

Om du ønsker å gå alle 4 kursene, vil du få diplom når alle kursene er gjennomført, og når du kan dokumentere 20 utførte behandlinger. 

Ta kontakt på epost til post@argana.no om du har spørsmål om kursene. Etter avtale kan jeg komme til ditt hjemsted og holde kurs, eller jeg kan holde kurs for 2 personer på min klinikk. 

Del: