Kurs og workshops

Kurs for terapeuter

Jeg holder kurs for terapeuter i whiplash/lockfoot-terapi og kraniosakralterapi. Kursene kan tas som enkeltstående kurs, eller du kan velge en kurspakke bestående av 4 kurshelger. Velger du å gå alle de 4 kursene, får du diplom etter å ha levert dokumentasjon på 20 utførte behandlinger.

En kurshelg går over 3 dager, vanligvis fredag til søndag. Pris for en kurshelg er  kr. 4200,- inkl. kompendium. Kursene jeg tilbyr er whiplash/lockfoot del 1 og 2, samt kraniosakralterapi del 1 og 2.  Les mer om kursene her. Har du spørsmål om kurset, eller ønsker du at jeg skal komme og holde kurs der du bor? Kontakt meg gjerne på telefon 976 25 832 eller send epost til post@argana.no

Workshops

Workshop med tema kinesiologitesting i forhold til urter, kosttilskudd og medisiner holdes etter avtale. Kinesiologitesting er en enkel og pålitelig testmetode, som kan brukes til nesten alt. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

Bli sjef for egen rehabilitering

Dette kurset er et online-kurs, og består av 6 korte videoer og et lite arbeidshefte. På dette kurset får du noen gode verktøy som du kan bruke selv, i din egen rehabilitering. Du lærer å kartlegge din egen situasjon, å bli bevisst hva som påvirker helsa di på godt og vondt. Når du vet hva som påvirker deg, blir det også lettere å vite hva du kan gjøre for å få det bedre. Videre lærer du hvordan du kan sette deg mål, og hvordan du kan jobbe for å nå målene dine. I tillegg lærer du litt om hvordan klare å holde fokus, selv om ikke alt alltid går etter planen. Du lærer også noen enkle og gode teknikker for smertelindring.

Inkludert i kurset er deltakelse i en lukket facebook-gruppe hvor du kan stille spørsmål og utveksle erfaringer relatert til kurset. Du får også en personlig veiledningstime via Zoom eller på klinikken.Neste kurs åpner for påmelding mandag 6. mai 2019. Vil du ha mer informasjon om kurset? Meld deg gjerne på mine gratis selvhjelpstips her. Da får du både mine beste gratis selvhjelpstips, og du får informasjon om online-kurset. Ta gjerne kontakt med meg på tlf. 976 25 832 eller epost: post@argana.no om du har spørsmål eller for påmelding.

Foredrag

Jeg holder foredrag om stress og traumer, om å leve med en skade, og behandling og rehabilitering. Ta kontakt for nærmere avtale.

 

Argana Helse
Inger Johanne Solend
97 62 58 32
post@argana.no

Del: