Smertelindringskurs for nakkeskadde

 

Smertelindring, egenbehandling og gode øvelser for nakken

Har du en nakkeskade, eller sliter du med smerter i nakken og kjeven?

Vil du lære hvordan du kan hjelpe deg selv til mindre smerter,  uten bruk av medisiner?

På dette kurset lærer du hvordan du enkelt kan behandle deg selv. Du får lære noen enkle, og gode teknikker for smertelindring, og du lærer noen gode og enkle treningsøvelser, som passer for deg som har en skade i nakken.

Jeg har selv en permanent nakkeskade, etter en trafikkulykke for mange år siden. De øvelsene og teknikkene som jeg lærer bort på dette kurset, har jeg veldig god nytte av. Sammen med jevnlig behandling, gjør det at jeg fungerer bra, og har minimalt med smerter.

Kurset legges opp som et online-kurs, med 5 korte instruksjonsvideoer. I tillegg får du med et utfyllende kompendium. Alt kursmateriell sendes på epost.

30.3.2020 er kurset klart til utsendelse. Video nr. 1 og kompendiet kommer i den første eposten. Deretter kommer det en ny video ca. annenhver dag, til sammen 5 eposter.

Slik er kurset lagt opp

I video nr. 1 viser jeg hvordan du kan behandle nakken din selv på en enkel og god måte. Video 2 viser hvordan du kan lindre smerter ved å trykke eller massere på punkter i ørene og på hendene. I video nr. 3 viser jeg forskjellige andre metoder og tips til smertelindring.

Video 4 og 5 viser noen gode øvelser som er bra for nakken, og som ikke belaster nakken for mye.

I kompendiet beskriver jeg teknikkene og øvelsene og supplerer med tegninger og bilder, slik at det skal være enkelt å forstå. I tillegg sier jeg litt om hva en nakkeskade kan innebære, og hvilke symptomer det kan gi. Jeg sier også litt om hva du bør være forsiktig med, og jeg deler noen av mine tips og anbefalinger.

Prisen er kun kr. 555,-.

Du kan betale enten med Vipps til 976 25 832 eller du kan få en faktura.

Påmelding pr. telefon 976 25 832 eller epost til: post@argana.no. Husk å oppgi navn, adresse, epost og telefon ved påmelding, og gi beskjed om du ønsker faktura.

Du er velkommen til å ta kontakt om du har spørsmål om kurset.

 

Del: