Personlig veiledning

Spesialtilbud på personlig veiledning/samtale

På grunn av Korona-viruset og fare for spredning av smitte, er klinikken stengt for fysisk behandling foreløpig til og med 13.april 2020.

Derfor er det kun mulig å få konsultasjoner via Zoom eller pr. telefon i denne perioden.

Jeg tilbyr 30 % rabatt på veiledning/samtale så lenge restriksjonene gjelder, og du kan velge fra 30 minutter til 90 minutters varighet.

Prisene er:

90 minutter: kr. 700,-

60 minutter: kr. 525,-

45 minutter: kr. 385,-

30 minutter: kr. 280,-

Betaling med Vipps eller faktura.

Fysisk behandling kan jeg ikke gi gjennom telefonen, men jeg kan kanskje allikevel hjelpe deg til å få det bedre.  Bare det å ha noen å snakke med, kan gjøre ting litt lettere.
 
Jeg lytter, og kan være en støttende samtalepartner. I tillegg kan jeg gi deg noen gode tips og verktøy til smertelindring og andre selvhjelpsteknikker.
 
Også fjernhealing kan jeg være behjelpelig med. Pris for avtalt fjernhealing uten telefonkonsultasjon er: kr. 250,-
 
Så lenge klinikken er stengt for fysiske behandlinger, kan du dessverre heller ikke bestille veiledningstimer online.
 
Kontakt meg derfor på telefon 976 25 832 eller send epost til post@argana.no for bestilling av tid. Fortell gjerne litt om hva du ønsker hjelp til, slik at jeg kan være litt forberedt.
 
Hvis du velger veiledning via Zoom, vil jeg sende deg en link, som du logger deg på til avtalt tid. Fordelen med Zoom er at du kan sitte hjemme i din egen stue, eller hvor som helst, og vi kan snakke sammen som om vi er i samme rom. Samtalen kan tas opp, og du kan dermed se den igjen om du ønsker det.
 
 
Del: