Personlig veiledning

sommerfugl
 
Ønsker du veiledning i forhold til hva du kan gjøre selv for å bygge opp helsa di?
Synes du det er vanskelig å vite hva som er bra for deg, eller trenger du hjelp til å finne motivasjon til å gjøre de riktige tingene?
 
Ønsker du deg hjelp til å klare å holde fokus når ting ikke går helt etter planen?
 
Da kan en veiledningstime være til hjelp. Jeg hjelper deg å finne ut hva som er riktig for deg, ut fra din situasjon, og dine ønsker og behov. Dermed kan du lettere ta de riktige valgene for deg, og finne din vei til bedre helse.
 
Jeg har selv opplevd hvor vanskelig og frustrerende det kan være å lete etter svar, lete etter riktig behandling, og hvor slitsomt det kan være med prøving og feiling gang på gang. Da jeg var helt ute av funksjon på grunn av en nakkeskade, opplevde jeg at det var lite hjelp å få, både med behandling som kunne hjelpe, og veiledning om hva jeg kunne gjøre selv.
 
Det ble mye prøving og feiling, og mye frustrasjon underveis. Heldigvis fant jeg etter hvert både behandling som fungerte for meg, og jeg fant ut hva jeg kunne gjøre selv for å bygge opp egen helse og funksjonsnivå. Siden har jeg jobbet for å hjelpe andre til å få det bedre, med behandling og veiledning. Jeg tilbyr også onlinekurset «Bli sjef for egen rehabilitering«.
 
For at veiledningstimen skal bli så effektiv som mulig, er det fint om du sender meg en epost på forhånd med de temaene du ønsker å ta opp. Gi også beskjed om du ønsker veiledning via Zoom eller på klinikken. Velger du Zoom, så sender jeg deg en link til timen, og så logger du deg på til avtalt tid. 
Fordelen med Zoom er at du kan sitte hjemme i din egen stue, eller hvor som helst, og vi kan snakke sammen som om vi er i samme rom. Samtalen kan tas opp, og du kan dermed se den igjen om du ønsker det. Epostadressen er post@argana.no
 
Varighet: 90 minutter
 
Pris: kr. 1000,-
 
Del: