Bedriftstjenester

Radiant woman receiving an acupuncture treatmentKlinikken tilbyr både forebyggende behandlinger, og behandling av forskjellige plager. I tillegg kan vi bistå med veiledning i forhold til trening, avspenning, ernæring og opplæring i selvhjelpteknikker. 
Vi har spesielt god erfaring med å behandle plager i nakke, rygg, armer og skuldre, søvnproblemer, stressrelaterte plager, og nedsatt immunforsvar. 
Sykefravær er kostbart for bedriften, og helseplager reduserer livskvaliteten for den enkelte. Å tilby de ansatte behandlinger, kan være en lønnsom investering for bedriften.
Vi tilbyr fleksible, individuelle og rimelige løsninger tilpasset bedriftens behov. Enten det er ønskelig med et fast antall timer pr. måned eller behandlinger ved behov, finner vi sikkert en løsning som passer deres bedrift. Behandlinger kan foretas i bedriften, eller på klinikken i Fridtjof Nansens vei 80, 1472 Fjellhamar.
Les om de ulike behandlingene som tilbys på klinikken. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende møte, med mulighet for en gratis prøvebehandling.
Argana Helse
Inger Johanne Solend
tlf. 976 25 832
post@argana.no
Del: