Bemer og Biomatten

Nyhet på klinikken!

Jeg tilbyr nå behandling med Bemer på klinikken, enten som selvstendig behandling eller i kombinasjon med annen behandling.

Bemer er sertifisert som medisinsk utstyr klasse 2, og virker ved å øke mikrosirkulasjonen i kroppen. Mikrosirkulasjonen forsyner cellene i kroppen med oksygen og næringsstoffer, og er viktig for fjerning av avfallsstoffer fra stoffskiftet.

Redusert mikrosirkulasjon kan føre til eller forsterke mange helseproblemer og sykdommer. Jevnlig behandling med Bemer har vist meget gode resultater ved alle typer kroniske plager. 

Mange idrettsutøvere bruker Bemer, og har god nytte av det. Bemer sørger for raskere restituering, forebygging og behandling av skader og økt prestasjonsnivå.

Behandling med Bemer kan gi økt energi, mindre smerter, og raskere heling av skader og sår. For best mulig effekt, anbefales å ta en serie med hyppige behandlinger. Derfor tilbyr jeg klippekort på 10 behandlinger til kun kr. 2000,-.

Aller best effekt vil du få ved å bruke Bemer 2 ganger daglig over tid. Derfor er det nå mulig å leie en Bemer til hjemmebruk. Pris for en måneds leie er for tiden kr. 3000,-. Det er mulighet til forlengelse av leieperioden.

Ta kontakt på tlf. 976 25 832 eller epost: post@argana.no om du ønsker å leie en Bemer.

Les mer om Bemer på https://arganahelseingerjohannesolend.bemergroup.com/no

Pris: Enkeltbehandling  kun Bemer:                         kr. 250,-
Klippekort 10 Bemer-behandlinger:                       kr. 2000,-
 

Biomatten

Biomatten er en terapeutisk matte basert på revolusjonerende ny helseteknologi, med infrarød varme, negative ioner og ametystkrystaller..
 
Matten kan stilles inn på inntil 70 grader. Ved de høyeste temperaturene oppnås lignende effekt som ved infrarød sauna. Matten avgir negative ioner, som påvirker PH balansen i blodet. Dette fører til økt utskillelse og utrensing, bedre næringsopptak og sunnhet. Biomatten inneholder også ametystkrystaller, som forsterker de terapeutiske effektene.
 
En kur med rensende urter, sammen med noen timer på biomatten, setter fart på utrensing og forbrenning. Dette kan være en fin start på slankekuren.
 
Å ligge på Biomatten virker avslappende, smertelindrende og avstressende, og kan være et godt pusterom i en travel hverdag. Infrarød varme kan også ha god effekt i forhold til alvorlig sykdom.
 
En halvtimes til en times avslapping på Biomatten etter en behandlingstime, forsterker effekten av behandlingen.
 
 
Varighet: 30 – 60 min.
 
Pris enkeltbehandling:             kr. 250,-
Klippekort 10 behandlinger: kr. 2000,-
 
Les mer på www.biomatten.no
 
Varmelampe (moxa-lampe)
 
Infrarød varmelampe med mineralfilter, kan ha god effekt på lokale smerter og betennelser, for eksempel i knær, skuldre, nakke, fot eller rygg. Varmelampen kombineres i all hovedsak med Biomatten og/eller med kopping, Scenar eller akupunktur
 
 
 
Biomatten

Del: