Nakkekurset

Kurs i smertelindring, egenbehandling og gode øvelser for nakken

 

Har du en nakkeskade, eller sliter du med smerter i nakken og kjeven?

Vil du lære hvordan du kan hjelpe deg selv til mindre smerter,  uten bruk av medisiner?

På dette kurset lærer du hvordan du enkelt kan behandle deg selv. Du får lære noen enkle, og gode teknikker for smertelindring, og du lærer noen gode og enkle treningsøvelser, som passer for deg som har en skade i nakken.

Teknikkene og øvelsene er enkle å lære, og kan brukes når som helst. Videoene kan du se på mange ganger, og du kan benytte deg av de øvelsene eller teknikkene som fungerer best for deg.

Hvorfor trenger du dette kurset?

  • Du kan bruke teknikkene hvor som helst, og når som helst.
  • Det er ikke alltid du kan få behandling når du trenger det - det å kunne hjelpe seg selv er nyttig.
  • Teknikkene og øvelsene du lærer på kurset kan hjelpe deg til å redusere smerter.
  • Behovet for smertestillende medisiner kan reduseres.
  • Hele kurset koster mindre enn en behandlingstime, og du vil ha glede av teknikkene resten av livet.

Jeg har selv en nakkeskade, etter en trafikkulykke for mer enn 20 år siden. De øvelsene og teknikkene som jeg lærer bort på dette kurset, bruker jeg selv jevnlig, og har veldig god nytte av det.

Fra å være 100 % ufør, med store problemer med blant annet konsentrasjon, reaksjonsevne og balanse, samt smerter, fungerer jeg i dag helt fint. De teknikkene som jeg lærer bort på kurset, sammen med jevnlige behandlinger, holder plagene mine i sjakk. Skaden er der, men jeg lever godt med den.

Kurset legges opp som et online-kurs, med 5 korte instruksjonsvideoer. I tillegg får du med et utfyllende kompendium. Alt kursmateriell sendes på epost.

Slik er kurset lagt opp

I video nr. 1 viser jeg hvordan du kan behandle nakken din selv, på en enkel, behagelig og god måte. Målet med egenbehandlingen er å hjelpe musklene i hals og nakke til å slappe av. Dermed blir også spenninger og smerter redusert.

Video 2 viser hvordan du kan lindre smerter ved å trykke eller massere på akupunkturpunkter og sonepunkter i ørene og på hendene.

I video nr. 3 viser jeg noen forskjellige andre metoder for smertelindring, og noen av mine beste tips.

I Video 4 og 5 viser jeg noen gode øvelser som både styrker nakken, og som ikke belaster nakken for mye. Den store utfordringen ved en nakkeskade, er å finne øvelser som du ikke blir dårlig av å gjøre. De øvelsene jeg viser fungerer bra for min nakke, men det er viktig at du kjenner etter hva som fungerer for deg.

I kompendiet beskriver jeg teknikkene og øvelsene og supplerer med tegninger og bilder, slik at det skal være enkelt å forstå. I tillegg sier jeg litt om hva en nakkeskade kan innebære, og hvilke symptomer det kan gi. Jeg sier også litt om hva du bør være forsiktig med, og jeg deler noen av mine tips og anbefalinger.

Prisen for kurset er kun kr. 555,-.

Du kan betale enten med Vipps til 976 25 832 eller du kan få en faktura.

Påmelding pr. telefon 976 25 832 eller epost til: post@argana.no. Husk å oppgi navn, adresse, epost og telefon ved påmelding, og gi beskjed om du ønsker faktura.

Du er velkommen til å ta kontakt om du har spørsmål om kurset.

 

Del: