Personlig veiledning

Trenger du hjelp til å sortere tanker og følelser, eller hjelp til å finne din vei til bedre helse?

Er det vanskelig å motivere deg til å gjøre det du vet er bra for deg?

Ønsker du deg hjelp til å finne ut hva du kan gjøre for å få det bedre, og hvordan få det til i praksis? 

I veiledningssamtalene hjelper jeg deg til å bli bevisst på hva som hindrer deg i å gjøre de riktige tingene for å bygge opp din helse. Jeg gir deg noen gode, konkrete verktøy for selvhjelp, og du får oppbakking og oppmuntring underveis i din prosess.

Det er ingen fasitsvar på hvordan en kan bygge opp god helse, og det kan være litt av et puslespill å finne ut av hva som er riktig for akkurat deg. Kanskje vet du det selv innerst inne, men trenger litt hjelp til å få det til i praksis?

Jeg kan være en lyttende og støttende samtalepartner, og jeg vil bruke alt jeg har av erfaringer, kunnskaper og intuisjon for å hjelpe deg til å finne din vei til bedre helse. 

Personlig veiledning kan du få enten via Zoom, eller på klinikken. Kontakt meg på tlf. 976 25 832 eller epost til post@argana.no for bestilling av tid til personlig veiledning. Si gjerne litt om hva du ønsker hjelp til, slik at jeg kan være forberedt. Hvis du vil ha veiledning via Zoom, sender jeg deg en link, som du logger deg inn på til avtalt tid. 

Varighet: 90 minutter

Pris: kr. 1000,-.

 
 
 
 
 
Del: