Scenar-behandling

Scenar er et lite apparat, som ble utviklet for å holde kosmonautene friske mens de de reiste vektløst i bane rundt jorda. Scenar-behandling brukes både til smertelindring, og til behandling av mange slags plager og sykdommer.
 
Scenar står for “Self Controlled Energo-Neuro Adaptive Regulator. Apparatet sender elektriske signaler til nervemottakere i huden, og derfra går signalet videre via nervebanene i ryggmargen til hjernen. Hjernen og nervesystemet sender tilbakemelding til områdene som behandles, og utløser bølger av signalstoffer eller kjemiske budbringere.
 
Målet med Scenar-behandling er å få hjernen til å skille ut nok signalstoffer til å lindre smerte og sette i gang helbredelse.
 
Det spesielle med Scenar, er at den leser kroppens reaksjon, og justerer signalene etter kroppens behov. Først og fremst brukes apparatet til smertebehandling, både ved skader, akutte og kroniske smerter, samt betennelser. Scenar kan benyttes sammen med kopping, akupunktur eller andre behandlinger, eller som selvstendig behandling.
 
Behandling med Scenar skal ikke brukes om man har Pacemaker eller hjerteflimmer.
 
Varighet: 40 min.
 
Pris:  kr 550,-
 
 

Del: