Selvhjelpskurs

Jeg holder selvhjelpskurs for deg som har en nakkeskade, eller som har kroniske plager. I tillegg tilbyr jeg privatundervisning for deg som ønsker mer individuell hjelp og oppfølging. 

Nakkekurset

Dette kurset er spesielt for deg som har en nakkeskade, og som ønsker å hjelpe deg selv til mindre smerter. Du lærer hvordan du kan behandle deg selv på en enkel måte, flere enkle smertelindringsteknikker, og noen enkle og gode treningsøvelser som er gode for nakken.

Kurset består av 6 videoer og et kompendium, som sendes på epost. I tillegg får du 40 minutter individuell samtale via Zoom.

Les mer om kurset her.

Sjef for egen helse

På dette kurset lærer du hvordan du kan ta styring over din egen helse. Kurset er lagt opp som et online-kurs, og består av 6 korte videoer og et kompendium. Du får konkrete, enkle og gode verktøy som er nyttige både i forhold til å bygge opp helsa, og i alle situasjoner i livet.

Først lærer du å bli bevisst på hva som påvirker helsa di på godt og vondt. Når du vet hva som påvirker deg, blir det også lettere å vite hva du kan gjøre for å få det bedre. Du får lære hvordan du kan sette deg små, enkle delmål, og hvordan du kan klare å nå målene dine i praksis.

I tillegg lærer du litt om hvordan klare å holde fokus, selv om ikke alt alltid går etter planen. Les mer om kurset her.

Del: