Kraniosakralterapi

KraniosakralterapiKraniosakralterapi kan brukes i behandling av en lang rekke plager, som hodepine, nakkesmerter, bekkenproblemer, muskel- og skjelettlidelser, lettere psykiske plager, konsentrasjonsvansker m.m. Behandlingen er smertefri og behagelig, og passer for alle, også små barn. Behandlingen er også helt trygg for gravide. En definisjon på virkningen av kraniosakralterapi er:
«Den varsomme berøringens helbredende kraft. «
 
KST har sitt navn etter kraniosakralsystemet, som består av knoklene i kraniet, ansiktet, korsbenet, hinnene som holder hjernen på plass, og cerebrospinalvæsken som sirkulerer omkring hjernen og ryggmargen.
Dette er en varsom, behagelig og dypt avspennende behandlingsform. Du ligger påkledd på en behandlingsbenk, mens terapeuten arbeider med lette grep på hode, nakke, i ansiktet, på ryggrad, bekken og korsben.Hensikten med en KST-behandling er å frigjøre spenninger og låsninger i leddene mellom knoklene, avspenne de sterke hinner som holder hjernen på plass, og forbedre både hjernevæskens og blodets sirkulasjon. Behandlingen virker dypt på sentralnervesystemet, blodsirkulasjonen til og fra hjernen, og alle kroppens funksjoner.
Problemer med kraniosakralsystemet kan stamme fra fødselen, ulykker, traumer, slag mot hode og haleben, eller fra tannlegearbeid.
 
Kraniosakralterapi kan blant annet avhjelpe:
Spenningsrelaterte plager i skuldre og nakke, hodepine, søvnvansker, kjevespenninger, stress, konsentrasjonsvansker, depresjon.
KST kan brukes som selvstendig behandlingsform eller kombineres med annen behandling. 
Kombineres med whiplash-lockfootbehandlinglaser eller akupunktur, samt posturologi.
Pris:
1. konsultasjon 90 min.       kr. 1000,-
Videre behandling 60 min. kr. 750,-
Del: