Kurs for terapeuter

Test av lockfoot

Kurs for terapeuter

Jeg brenner for å bringe kunnskapene og erfaringene mine videre, slik at flere kan få glede av de behandlingsformene jeg har jobbet med i mange år. Derfor tilbyr jeg kurs for terapeuter, i whiplash/lockfoot-terapi og kraniosakralterapi.

Disse behandlingsformene fungerer meget godt sammen. Spesielt gode erfaringer har jeg med å behandle mennesker med nakkeskader, andre typer skader og traumer, og alle typer muskel- og skjelettplager. 

Du kan velge å ta 1 eller 2 kurs, eller du kan velge en pakke med alle de 4 kursene jeg tilbyr. Alle kursene går over 3 hele dager, og du kan begynne å praktisere behandlingene med en gang. 

Om du velger å gå alle de 4 kursene, får du diplom når du også kan dokumentere 20 behandlinger. Ellers får du kursbevis etter hvert kurs du gjennomfører. 

Kursene kan nå også holdes som delvis nettbaserte kurs, med teoretisk undervisning via Zoom. Når all teorien er gjennomgått, avtales en praksisdag på klinikken min på Fjellhamar, eller i et annet lokale etter avtale. 

Hvis det er interesse for det, vil jeg også tilby kurs på Hvaler i sommerhalvåret. I så fall kan kurset kombineres med naturopplevelser og sol i ferieparadiset Hvaler. 

Ta kontakt på tlefon 976 25 832 eller epost til post@argana.no om du er har spørsmål om kursene, og om du vil melde deg på. Les mer om kursene her.

Velkommen skal du være!

 

Del: