Kurs for terapeuter

Test av lockfoot

Kurs for terapeuter

Jeg tilbyr kurs for terapeuter i whiplash/lockfoot-terapi og kraniosakralterapi.

Disse behandlingsformene sammen har jeg meget gode erfaringer med. Spesielt gode erfaringer har jeg med å behandle mennesker med nakkeskader, andre typer skader og traumer, og alle typer muskel- og skjelettplager. 

Jeg tilbyr en pakke med 4 kurs a 3 dager. Du kan velge å ta 1 eller 2 kurs, eller du kan velge å ta alle kursene. en pakke med alle de 4 kursene jeg tilbyr. Velger du å gå alle kursene, får du diplom når kursene er fullført, og du kan dokumentere 20 utførte behandlinger. Ellers får du kursbevis etter hvert kurs du gjennomfører. Du kan begynne å praktisere behandlingene med en gang. 

Kursene holdes etter avtale, og jeg holder gjerne kurs for 2 personer på klinikken min på Fjellhamar. Vanligvis holder jeg kursene i forbindelse med helg (fredag, lørdag og søndag), men kan også sette opp kurs til andre tidspunkt hvis det er ønskelig. Er dere 2 kollegaer eller venner som har lyst til å gå kurs sammen, er dette en fin mulighet til å lære en veldig god behandlingsform. 

Om du ønsker det, kommer jeg gjerne til ditt hjemsted og holder kurs. Kontakt meg, så blir vi enige om pris og betingelser.

Ta kontakt på telefon 976 25 832 eller epost til post@argana.no om du er har spørsmål om kursene, og om du vil melde deg på. Les mer om kursene her.

Velkommen skal du være!

 

Del: