Privatundervisning

Har du kroniske plager, og ønsker deg hjelp til bedre helse? Har du forsøkt mange forskjellige behandlinger, men synes det er vanskelig å vite hva som er riktig for deg? 

Kanskje har du fått beskjed om at dette er noe du må lære deg å leve med, men ingen forteller deg hvordan? 

Ønsker du deg et bedre liv med mindre smerter og bedre livskvalitet?  

Jeg kan hjelpe deg til å finne din vei til et bedre liv. Det betyr ikke at jeg kan gjøre deg frisk fra sykdommen eller skaden din. Din helse og ditt liv er ditt ansvar, men jeg kan gi deg gode verktøy som kan hjelpe deg i din prosess.

Det er ingen fasitsvar på hvordan en kan bygge opp god helse, og det kan være litt av et puslespill å finne ut av hva som er riktig for akkurat deg. Kanskje vet du det selv innerst inne, men trenger litt hjelp til å få det til i praksis?

Du får lære forskjellige teknikker for naturlig smertelindring, avspenning og selvhealing, samt mental og fysisk trening ut fra dine ønsker og behov.

Du får også lære hvordan du kan lytte til og kommunisere med kroppen din. Kroppen din jobber for deg hele døgnet, hele livet. Jeg hjelper deg til å bli bevisst på hva kroppen din prøver å fortelle deg, og til å våge å stole på din egen indre visdom.

Vi er oppdratt til å stole på at ekspertene vet hva som er best for oss, men husk at bare du er eksperten på ditt liv.

 

Privatundervisning kan du få enten via nettmøter, eller ved oppmøte på klinikken.

Kontakt meg på tlf. 976 25 832 eller epost til post@argana.no for bestilling av tid. 

Pris:

60 min. kr. 750,-

 40 min. kr. 550,-

Pakke med 5 timer: Kr. 3500,-

 
 
 
 
 

Del: