Privatundervisning

Har du kroniske plager, og ønsker deg hjelp til bedre helse? Har du forsøkt mange forskjellige behandlinger, men synes det er vanskelig å vite hva som er riktig for deg? 

Kanskje har du fått beskjed om at dette er noe du må lære deg å leve med, men ingen forteller deg hvordan? 

Ønsker du deg et bedre liv med mindre smerter og bedre livskvalitet?  

Det er ingen fasitsvar på hvordan en kan bygge opp god helse, og det kan være litt av et puslespill å finne ut av hva som er riktig for akkurat deg. Kanskje vet du det selv innerst inne, men trenger litt hjelp til å få det til i praksis?

Da jeg selv var ny-skadd og helt ufør for mange år siden, savnet jeg hjelp, støtte og veiledning om hvordan jeg kunne hjelpe meg selv. Det ble mye prøving og feiling, og jeg følte meg veldig alene i min prosess. Allikevel klarte jeg etter hvert å finne min vei tilbake til et godt liv.

I jobben min som terapeut så jeg at veldig mange hadde lignende erfaringer som meg, og at de færreste hadde fått god veiledning i hjelp til selvhjelp. Derfor ønsker jeg å bruke mine kunnskaper og erfaringer til å hjelpe andre til å hjelpe seg selv.

Du kan velge et eller flere av mine selvhjelpskurs, men du kan også få privat opplæring og veiledning i selvhjelps-teknikker. 

Eksempler på tema

Du kan få hjelp, opplæring og veiledning ut fra dine ønsker og behov. Her er noen eksempler på hvilke tema jeg kan hjelpe deg med:

  • Hvordan klare å gjøre endringer i praksis? Det kan oppleves overveldende og vanskelig å komme i gang med å skape endringer, selv om du vet hva du trenger å gjøre. Jeg kan gi deg noen verktøy som gjør det enklere å gjøre det du vet skal til.
  • Hvordan vet du hva som er bra for deg? Jeg kan gi deg verktøy til å kartlegge situasjonen din, symptomene og behovene dine. Dermed blir det enklere å finne ut hva som er riktig og bra for deg.
  • Hvordan klare å ta styring over din helse og ditt liv? Du vet best hva som er riktig for deg – du har ansvaret for livet ditt og helsa di. Jeg kan være en støtte i din prosess, og hjelpe deg til å finne din vei. 
  • Teknikker for smertelindring, avspenning og egenbehandling
  • Gode øvelser for deg som har kroniske nakkeplager
  • Hvordan takle de vonde følelsene

Dette er noen eksempler på hvilke tema vi kan jobbe med. Undervisningstimene foregår via Zoom, eller ved oppmøte på klinikken. Ta gjerne kontakt med meg på tlf. 976 25 832 eller epost til post@argana.no om du har spørsmål eller om du vil bestille time.  

Pris:

60 min. kr. 750,-

 40 min. kr. 550,-

Pakke med 5 timer a 60 min. : Kr. 3500,-

 
 
 
 
 

Del: