Privatundervisning

Har du kroniske plager, og ønsker deg hjelp til bedre helse? Kanskje har du forsøkt mange forskjellige behandlinger, men synes det er vanskelig å vite hva som er riktig for deg? 

Kanskje har du fått beskjed om at dette er noe du må lære deg å leve med, men ingen forteller deg hvordan? 

Ønsker du deg et bedre liv med mindre smerter og bedre livskvalitet?  

Jeg kan hjelpe deg til å finne din vei til et bedre liv. Det betyr ikke at jeg kan gjøre deg frisk fra sykdommen eller skaden din. Din helse og ditt liv er ditt ansvar, men jeg kan gi deg gode verktøy som kan hjelpe deg i din prosess.

Det er ingen fasitsvar på hvordan en kan bygge opp god helse, og det kan være litt av et puslespill å finne ut av hva som er riktig for akkurat deg. Kanskje vet du det selv innerst inne, men trenger litt hjelp til å få det til i praksis?

Du kan lære forskjellige teknikker for naturlig smertelindring, avspenning og selvhealing, samt mental og fysisk trening. Jeg deler av mine erfaringer med å leve med en nakkeskade, og mine kunnskaper som terapeut gjennom mange år. 

Privatundervisning kan du få enten via nettmøter, eller ved oppmøte på klinikken. Kontakt meg på tlf. 976 25 832 eller epost til post@argana.no for bestilling av tid. Jeg tilbyr 15 minutter gratis samtale for å kunne gi best mulig individuell undervisning til deg. 

Pris:

60 min. kr. 750,-

 40 min. kr. 550,-

Pakke med 5 undervisningstimer: Kr. 3500,-

 
 
 
 
 

Del: