Nakkekurset

Har du kroniske nakkesmerter etter skade? I så fall er dette kurset for deg. På kurset lærer du noen enkle og virkningsfulle teknikker for egenbehandling og smertelindring. Du får også lære noen enkle øvelser som er gode for nakken, og du får noen generelle tips om trening. Hva bør du være forsiktig med når du har en nakkeskade, og hva er viktig å tenke på når det gjelder trening. I tillegg får du noen gode verktøy, som hjelper deg til å bygge opp egen helse.

Teknikkene og øvelsene er lette å lære, og enkle å utføre. Du jobber med kurset i ditt eget tempo, og du kan bruke så lang tid som du vil. Det er ingen krav til prestasjon, og du velger å bruke det som fungerer for deg. Det du lærer på kurset vil hjelpe deg til en bedre hverdag, med mindre smerter.

Jeg har selv en skade i nakken med instabilitet, etter en trafikkulykke for mange år siden, og i kurset deler jeg mye av det som har fungert på min vei til et bedre liv med nakkeskade.

Hvordan foregår kurset?

Kurset foregår som et online-kurs, og består av en kombinasjon av videoer og skriftlig materiale. Du kan se videoene så mange ganger du vil, og du laste ned og skrive ut kompendium og annet skriftlig materiale. Du kan stille spørsmål underveis, og du får også med en personlig veilednings-samtale via Zoom.

Du får også være med i en lukket facebook-gruppe for alle som deltar og har deltatt på kurset. Der kan du dele erfaringer med andre kursdeltakere, og stille spørsmål relatert til kurset.

Hva lærer du på kurset?

Du lærer hvordan du kan behandle nakken din selv, på en enkel og virkningsfull måte.

Du lærer flere enkle smertelindringsteknikker, som du kan bruke når du trenger det.

Du lærer noen enkle øvelser som styrker nakken, og som er trygge selv om du har en alvorlig instabilitet.

Du får noen gode verktøy som hjelper deg til å bygge opp egen helse.

Du får en individuell oppfølgings-time inkludert i kurset, og kan stille spørsmål i kursportalen. I facebook-gruppa kan du stille spørsmål både til meg og de andre kursdeltakerne, og få god støtte på din vei til bedre helse.

Hvorfor skal du gå på dette kurset?

Etter kurset vil du ha noen gode verktøy for å hjelpe deg selv til mindre smerter og økt livskvalitet.

Du kan bruke teknikkene når som helst, og hvor som helst, så lenge du lever.

Du kan kanskje redusere bruk av smertestillende medisiner, og kanskje bli mindre avhengig av behandling.

Du kan leve et bedre og mer aktivt liv, fordi du vet hvordan du kan hjelpe deg selv.

Påmelding på epost til post@argana.no eller på tlf. 976 25 832.

Velkommen skal du være!

Hilsen Inger Johanne Solend

Del: