Kurs og workshops

Test av lockfoot

Kurs for terapeuter

Jeg holder kurs for terapeuter i whiplash/lockfoot-terapi og kraniosakralterapi. Kursene kan tas som enkeltstående kurs, eller du kan velge en kurspakke bestående av 4 kurshelger. Velger du å gå alle de 4 kursene, får du diplom etter å ha levert dokumentasjon på 20 utførte behandlinger.

En kurshelg går over 3 dager, vanligvis fredag til søndag. Pris for en kurshelg er  kr. 3990,- inkl. kompendium. Kursene jeg tilbyr er whiplash/lockfoot del 1 og 2, samt kraniosakralterapi del 1 og 2. 

Har du spørsmål om kurset, eller ønsker du at jeg skal komme og holde kurs der du bor? Kontakt meg gjerne på telefon 976 25 832 eller send epost til post@argana.no

Smertelindring og treningstips for nakkeskadde

Dette kurset er spesielt for deg som har en nakkeskade, og som ønsker å hjelpe deg selv til mindre smerter. Du lærer hvordan du kan behandle deg selv på en enkel måte, flere enkle smertelindringsteknikker, og noen enkle og gode treningsøvelser som er gode for nakken.

Kurset foregår i en lukket gruppe på facebook, og går over 5 uker. Jeg deler videoer med beskrivelse av teknikkene og øvelsene, svarer på spørsmål og deler tips og inspirasjon, samt skriftlig materiale.

 

Bli sjef for egen helse

På dette kurset lærer du hvordan du kan ta styring over din vei til bedre helse. Kurset er lagt opp som et online-kurs, og består av 6 korte videoer og et arbeidshefte. Du får konkrete, enkle og gode verktøy som er nyttige både i forhold til å bygge opp helsa, og i alle situasjoner i livet. Først lærer du å bli bevisst på hva som påvirker helsa di på godt og vondt.

Når du vet hva som påvirker deg, blir det også lettere å vite hva du kan gjøre for å få det bedre. Du får lære hvordan du kan sette deg små, enkle delmål, og hvordan du kan klare å nå målene dine i praksis. I tillegg lærer du litt om hvordan klare å holde fokus, selv om ikke alt alltid går etter planen.

Inkludert i kurset er deltakelse i en lukket facebook-gruppe hvor du kan stille spørsmål og utveksle erfaringer relatert til kurset. Du får også en personlig veiledningstime via Zoom eller på klinikken.

Vil du ha mer informasjon om kurset? Kontakt meg på tlf. 976 25 832 eller epost: post@argana.no om du vil vite mer. Meld deg gjerne også på mine gratis selvhjelpstips her,

Foredrag

Jeg holder foredrag om stress og traumer, om å leve med en skade, og behandling og rehabilitering. Ta kontakt for nærmere avtale.

 

Argana Helse
Inger Johanne Solend
97 62 58 32
post@argana.no

 
 
Del: