Kurs for terapeuter

Test av lockfoot

Kurs for terapeuter

Jeg holder kurs for terapeuter i whiplash/lockfoot-terapi og kraniosakralterapi. Kursene kan tas som enkeltstående kurs, eller du kan velge en kurspakke bestående av 4 kurshelger.

Velger du å gå alle de 4 kursene, får du diplom etter å ha levert dokumentasjon på 20 utførte behandlinger.

En kurshelg går over 3 dager, vanligvis fredag til søndag, eller som delvis nettbasert kurs.

Dette betyr i praksis at jeg sender ut kompendium og annet kursmateriell på epost, og at forelesningene foregår som nettmøter via Teams eller Zoom.

Møtetidspunkt og hyppighet avtales med kursdeltakerne. Kursene holdes etter avtale, og jeg holder kurs for 2 – 8 deltakere pr. kurs. Etter at teoridelen er ferdig, setter vi opp en praksisdag. Tid og sted for praksisdagen avtales med kursdeltakerne, og vil bli gjennomført så snart det er forsvarlig i forhold til smittesituasjonen.

Kursene jeg tilbyr er whiplash/lockfoot del 1 og 2, samt kraniosakralterapi del 1 og 2. 

Har du spørsmål om kursene, eller ønsker du at jeg skal komme og holde kurs der du bor? Kontakt meg gjerne på telefon 976 25 832 eller send epost til post@argana.no

Les mer om kursene her.

 

Inkludert i kurset er deltakelse i en lukket facebook-gruppe hvor du kan stille spørsmål og utveksle erfaringer relatert til kurset. Du får også en personlig veiledningstime via Zoom eller på klinikken.

Vil du ha mer informasjon om kurset? Kontakt meg på tlf. 976 25 832 eller epost: post@argana.no om du vil vite mer. Meld deg gjerne også på mine gratis selvhjelpstips her,

Foredrag

Jeg holder foredrag om stress og traumer, om å leve med en skade, og behandling og rehabilitering. Ta kontakt for nærmere avtale.

Argana Helse
Inger Johanne Solend
97 62 58 32
post@argana.no

 
 
Del: