Bli sjef for egen helse

Sliter du med store plager på grunn av skade eller kronisk sykdom? Ønsker du deg råd og veiledning om hva du kan gjøre selv for å få bedre helse?

Ønsker du deg hjelp til å holde fokus på din vei fram mot målene dine? Ønsker du deg økt livskvalitet?

Ønsker du deg enkle, praktiske, konkrete teknikker for å finne din vei til bedre helse, og tett oppfølging underveis i prosessen?

Da er online-kurset Bli sjef for egen helse for deg. Dette kurset gir deg de verktøyene du trenger for å bli ordentlig kjent med hva som påvirker deg på godt og vondt. Videre lærer du å bli bevisst på hva du vil, og på hvordan du kan nå målene dine.

Målet med dette kurset er at du skal slippe noe av frustrasjonen og usikkerheten som kan komme når en lever med kroniske plager. I tillegg ønsker jeg du skal se at det går an å få et godt liv igjen, selv om du har store og omfattende plager.

Det er ikke sikkert livet blir akkurat som før, eller at alle plagene blir borte. Men når du begynner å spille på lag med deg selv, kan livet bli ganske bra allikevel.

Kurset kommer snart i en ny utgave. Hvis du vil ha informasjon når kurset er klart, kan du gjerne registrere deg her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt med meg på tlf. 976 25 832 eller epost til post@argana.no hvis du har spørsmål om kurset.

Del: