Helsetrekanten

en serie kosttilskudd som til sammen kalles helsetrekanten eller helsetriangelet. Som terapeut har jeg prøvd mange typer kosttilskudd, og min bedre halvdel har uttrykt at han synes det er litt vel mange bokser og flasker som etter hvert blir stående i skapet. Nå tror jeg at jeg endelig har funnet noe som jeg vil fortsette å bruke! Her er mine erfaringer etter en snau måneds bruk av disse produktene:
 helsetrekanten
Det første produktet heter Sunrise. Som navnet tilsier, skal det tas ved soloppgang. Det inneholder ekstrakt av 17 frukter, bær og grønnsaker i flytende form, og gir en unik sammensetning av vitaminer, mineraler, antioksidanter og sporstoffer. Det kommer i små porsjonspakker, og jeg synes også det smaker godt. ikke er det dyrt heller – en dagsdose koster ca. 15 kr. Hvis en sammenligner prisen med hva det koster å kjøpe inn alle de 17 forskjellige ingrediensene til en smoothie, så blir det veldig mye å spare! Jeg drikker posens innhold før jeg spiser min vanlige frokost, og kjenner med en gang at jeg får energi til dagens oppgaver.
Det andre produktet heter Sunset, og skal tas om kvelden. Det inneholder omega 3 fra villaks og annen vill fisk fra Alaska, tilsatt vitamin A og D, samt tokotrienoler, som er en rik kilde til E-vitamin. Anbefalt dagsdose er 3 kapsler, men jeg tar som oftest 4 – 5 kapsler sammen med kveldsmaten.
Det tredje produktet heter Nitro. Det kommer i 2 varianter, Nitro FX og Nitro Extreme. Nitro FX inneholder sterk ekstrakt av noniplanten. Noniekstrakt øker kroppens produksjon av nitrogenmonoksid, som er en av de viktigste signalmolekylene i kroppen. Nitrogenmonoksid er nødvendig for å opprettholde et sunt hjerte og sirkulasjon gjennom hele livet. Nitro FX kan også brukes på huden, og kan hjelpe på hudproblemer av forskjellig slag. Jeg har testet det både på myggestikk og utslett, og synes det hjelper.
Nitro Extreme er mer konsentrert enn FX, og er i tillegg beriket med magnesium, sink, krom, niacin og Q10. Den er spesielt fin å bruke for de som trener hardt, eller om en trenger litt ekstra energi i perioder. Jeg tar 20 dråper om morgenen med en gang jeg våkner om morgenen, og lar det ligge litt under tungen før jeg svelger. Tar det gjerne et par ganger til i løpet av dagen.
Det anbefales at en tar det før og etter trening, siden oksygenopptaket økes og restitusjonsfasen reduseres.
Det jeg liker best med disse produktene, er at jeg vet de er laget av konsentrat av rene, og til dels viltvoksende råvarer. Konsentratet er grundig testet for giftstoffer, slik at vi kan være trygge på at vi ikke får i oss noen skadelige stoffer. Jeg kjenner at energien har blitt bedre, og at jeg også sover bedre om natten. Flere jeg har snakket med har lignende erfaringer, og noen forteller også om mindre smerter etter å ha brukt produktene over litt tid. Det gjør at jeg trygt kan anbefale Kyani til alle som trenger mer energi i hverdagen.
Hvis du går inn på www.kyaniscience.com kan du lese mer om produktene. Produktene kan bestilles via nettbutikken https://argana.kyani.net/r/eu/en/products eller ved å ta kontakt med klinikken. Kommer du innom klinikken, kan du også få smaksprøver.
Del:
Posted in Ukategorisert.