Erfaringer fra klinikken

ingerJobben min som terapeut er både givende og variert. Ingen dager er like, og jeg møter mennesker i alle aldre, med mange slags plager og utfordringer.
I naturterapeutisk behandling stiller vi ikke diagnoser, og behandler ikke sykdommer. Derimot behandler vi hele mennesket, og bidrar til å hjelpe folk til å komme i balanse, og til å få det bedre.
Det beste med jobben min, er at jeg ofte ser resultater umiddelbart. Som regel har folk det bedre når de går ut fra klinikken, enn de hadde da de kom inn. Jeg kan se at kroppen har kommet mer i balanse, at øynene har fått mer glød, og ansiktet ser mer avslappet ut etter behandling. Når jeg i tillegg får høre at smerter og ubehag er blitt betydelig mindre eller helt borte, så oppleves jobben min virkelig meningsfylt.
Noen ganger kan det ta tid, eller være vanskelig å oppnå gode resultater av behandling. Det kan være mange faktorer som spiller inn i forhold til helse, og av og til er det litt av et puslespill å finne ut hvor en skal starte. En viktig del av jobben er å kartlegge de ulike faktorene som kan påvirke helsa.
Jeg anbefaler alltid folk å gå til lege og be om en grundig sjekk for å utelukke eventuell alvorlig sykdom. Behandlingen jeg tilbyr erstatter ikke legebehandling, men kan være et supplement.
Veiledning i forhold til hva en kan gjøre selv, er også en viktig del av jobben. Rehabilitering etter skade eller kronisk sykdom er en jobb, og den jobben må den enkelte gjøre selv. Riktig trening og riktig ernæring er viktig. Noen ganger kan det også være nødvendig å gjøre endringer i forhold til arbeidssituasjon eller livssituasjon for å kunne bli frisk.
Ta gjerne kontakt på tlf. 976 25 832 eller mail: post@argana.no om du har spørsmål, eller om du ønsker behandling. Les mer på www.argana.no
Del:
Posted in Ukategorisert.