Hvordan forebygge helseplager?

Så lenge vi er friske, tar vi god helse som en selvfølge. Vi er ikke så opptatt av om det vi spiser er sunt eller ikke, og vi tenker kanskje heller ikke på at kroppen vår trenger både mosjon og hvile for at den skal fungere godt.kosttilskudd
En teskje forebygging er bedre enn en kilo reparasjon.
Det er først når helsa begynner å skrante, at vi forstår hvor viktig god helse er, og da først begynner vi kanskje å forstå at det kan være lurt å gjøre noen endringer.
Veldig mange sykdommer og helseplager er livsstilsrelaterte, og mange av disse sykdommene øker dramatisk. Vi vet at både diabetes, hjerte- og karsykdommer og en del kreftformer er relatert til livsstil. Allikevel tenker vi ikke over det så lenge vi ikke kjenner plagene på vår egen kropp. Vi mennesker er visst ikke så opptatt av å tenke på konsekvenser som kan komme en eller annen gang i fremtiden, men lar oss ofte styre av det vi har lyst på der og da. På TV er det kule reklamefilmer om Coca Cola og mye annet som er direkte usunt, og slike varer plasseres strategisk og innbydende i butikkene. Det er veldig lett å la seg friste!
Du kan gjøre forandringer hvis du vil! Bare et par små forandringer kan gjøre en stor forskjell. Bytt ut brusen med vann. Etter en liten stund synes du brusen smaker vondt, og det kan godt hende du merker forskjell på energien og på vekta. Kanskje får du penere hud også! Velg økologiske og rene råvarer når du handler. Det smaker bedre, inneholder mer næring og mindre giftstoffer.
Bruk et godt kosttilskudd! Det vil hjelpe deg til å få tilført de vitaminene og mineralene som kroppen din trenger, og vil være et innskudd på helsekontoen.
Etter hvert som du kjenner på kroppen hva det gjør med deg å leve litt sunnere, får du kanskje lyst og motivasjon til å gjøre enda litt mer for å forebygge helseplager. Det skal ikke så mye til!
Dessverre har vi ingen garanti for at helsa alltid skal holde seg bra selv om vi lever sunt. Om du tar vare på helsa di mens du er frisk, så har du allikevel mye mer ressurser til å takle sykdom og skader hvis det skulle ramme.
Kontakt meg på tlf. 976 25 832 eller mail: post@argana.no for informasjon om kosttilskudd og forebygging eller behandling av helseplager.
Del:
Posted in Ukategorisert.