Morsomt med helsekveld

 

 

Denne uka holdt Siri Berntsen og jeg, for første gang, en smakfull helsekveld sammen.Siri Berntsen driver nettbutikken Covin, og hun hadde med seg et utvalg med te, kaffe og utstyr fra butikken sin. Jeg hadde satt fram behandlingsbenken i stua, og ordnet litt enkel servering, Siri serverte smakfull og sunn te og spesialkaffe fra butikken sin. Vi var begge forventningsfulle og litt spente før gjestene skulle komme.

IMG_0799

Litt av vareutvalget til Covin

 

Praten gikk livlig rundt bordet. Flere knyttet nye kontakter, og alle så ut til å hygge seg. Siri serverte flere sorter med deilig te og kaffe, og mange benyttet muligheten til å handle litt.

IMG_0869 (2)

Her knyttes nye kontakter.

Jeg fortalte litt om hvordan jeg arbeider på klinikken, og viste fram noen av de produktene jeg har. Blant annet viste jeg fram produkter fra It Works, og  fortalte litt om urter og kosttilskudd.

Behandling var det mange som ville ha, og de fleste fikk mulighet til å prøve mini-behandlinger.

IMG_0872 (2)

Behandling på helsekvelden.

Tiden går fort i godt selskap, og plutselig var kvelden over.  Siri og jeg var både slitne og fornøyde etter vår første felles smakfulle helsekveld. Vi har allerede avtalt en ny helsekveld, og hvis flere vil ha besøk av oss, kommer vi gjerne. Ta kontakt med Siri på firmapost@covin.no eller Inger Johanne på post@argana.no om du vil at vi skal komme hjem til deg.

Hvis du liker god te eller kaffe, så anbefaler jeg at du prøver noen av de gode produktene til Covin. Personlig  er jeg veldig glad i flere av te-sortene i velværeserien fra Black Cat. De passer også veldig fint sammen med helse- og velværebehandlinger. Detox-te og It Works body-wrap er en helt super kombinasjon.

 

 

Del:
Posted in Ukategorisert and tagged , , , , .